Thursday, 23 February 2012

ok,, new story mr. RaRA

assalammualaium,,,"jawab dulu!!"
okeyh, lme gile an x update blog,, kurang rezekilah kebelakangan ni, but now,, alhamdulilah rezeki dtg balik :) . nak tau x?? sekarang ni aq dah jumpe sumber inspirasi baru!!! x caye? k x pe, wa sedar siapa wa. but wa terjatuh at dye ar,,,  tapi x tau ar dye nk sambut ke x. pi lantaklah muke dye, pe wa kesa. busy!!! giler,,keje skola melambak n next week nak exam. pening syial. n cerpen tuh blom siap. still usaha lagi ni. yang pasti aku nk sertai pertandingan tuh... buat ape ada bakat klo x gne an,, :D.  siang tadi maulidurrasul, then balik jer terus check up fb yang dah berhabuk tu,, tweeter belom tgk agi,, n korang tau x aq ade blog agi satu?? klo nk folow,, dialu-alukan...nih link story of me..

No comments:

Post a Comment